divendres, 7 de maig de 2010

Un nou projecte que ja ha partit.

Bon dia companys.

Vull fer-vos particeps de la joia d'un nou neixement. Més avall teniu les primeres imatges de una barqueta que començaré a armar aquest mateix mes, i en seràn dues a la vegada que en faré.

Es tracte, d'un petit llaüt o gussi fet de tingladilo encolat, de 3,60 m d'eslora i 1,20 de mànega, pensat per ser lleuger i apte per remar i anar a la vela, amb una petita vela de martell.

Per ara vos deix els primers dibuixos del casc, si els entesos hi tenen res a dir estaré ben content.3 comentaris:

 1. Hola,
  No som cap entès. Molt bé i endavant a veure si la veiem surar. Està molt bé que compartesquis el teu projecte a la xarxa. No em diguis perquè però l'únic que no m'agrada és la proa llançada.

  Joan

  ResponElimina
 2. Hey!
  Fuster groller, un par de preguntas. Qué puntal tendrá la barca? podrá llevarse en la baca de un coche? cuánto pesará?

  Y ahora lo importante, será factible hacerla por un amateur?

  Diego.

  ResponElimina
 3. Ets un virtuós, Toni. Aquests són els perfils i les imatges que hem d'incorporar a les fitxes de cadascuna de les barques que pretenem inventariar.

  Hem d'agafar els gàlibs que romanen penjats a les parets de la nostra drassana i extreure'n els pertinents paràmetres.
  He sabut que aquest proper dissabte assistiràs al berenar que celebren els llatins al Club Nàutic Portitxol, i ja m'agradaria compartir amb vosaltres les tertúlies que sens dubte s'armaran, però no hi podré assistir.
  En qualsevol cas, tal volta podríem organitzar una reunió el proper dissabte (dia 22, perquè el darrer cap de setmana de maig hem de participar a la trobada organitzada pel Club Nàutic de Sa Ràpita). Ho consultaré a la resta dels companys i ja et diré coses.

  Mentrestant, entusiasmat amb les meves dèries he estat a punt de tancar aquest correu sense donar-te abans l'enhorabona pel teu darrer disseny.

  ResponElimina