dimecres, 23 de desembre del 2009

Començam de nou, i dos.

Bonvolguts companys,tor a ser aquí pels que hem segui llegint.

Ara que tenc una estona per escriure, vos contaré que és de la meva vida i dels meus plans. Resumint, ja estic instal·lat a foravila (que si està de be), tenc feineta un poc de restaurador i un molt de reparacions de barques amb composites, i encara no tenc barca.

Lo de no tenir barca és una putada, ara que l'hi he tornat a agafar el gustet al pescar, de llançat i roqueret, estaria molt be en tornar a arribar el bon temps poder agafar sa barqueta per anar mirar de pescar on se vulla.

Passa que com molts sabreu, lo d'anar fent obra és car i consumeix temps. Enguany encara no podré comprar el meu dessitjat llaütet. Hauré de trobar una manera barata i ràpida de construïr per poder sortir a surar per allà al mitg.

Anys enrera ja he fet sa fluixa amb el kayak que tenim per casa, però si vos en enteneu un poc, el kayak que tenim és un enomenat Bananna, un d'aquells de fer fia, i en pegar pessa a sa fluixa tens tots es números de trabucar de damunt allò tan estret. Es veu però que hi ha kayaks o canoes més abtes per anar a pescar, i n'hi ha que hi fan bones pescades mirau si no la imatge.



Els kayak aquets oberts i més maneguts, són ideals per anar a trescar per les nostres costes i provar de pescar, ideals per que un tot sol el fot a damunt es cotxo, però redeu que heu son de lletjos de plastic amb aquets colors, no trobau? I no tenen veles ...

Ara be, i si me feia cualque cosa semblant a n'això:



O això altre, q no vos recorda a cert gussi q dorm actualment a la panxa de bellver?



Auu a dibuixar s'ha dit.

Salut

2 comentaris:

  1. Tens els plànols d'una pastereta, reguitzero, i pots passar a recollir els seus gàlibs a la drassana.
    Pensa-ho bé Toni. La seva construcció no comporta cap dificultat i el seu cost és mínim, ben igual que llur manteniment.
    D'altra banda i a pesar que és més aviat senzilla, sempre resultarà més estable que una canoa.

    ResponElimina
  2. Si que tens raó Toni Pep, però tu be saps que na Xorica i tot amb lo petitona que és, fa mal de pujar a damunt un cotxe, o no? I enguany no esteim ni per comprar remolc ni res per portar-la.
    Existeix una posibilitat, si tu no t'haguesisd'enfadar, es fer una pastera (un skiff q diuen) però amb construcció lleugera de tauladell encolat, però això per un mestre calafat com tu, no deu massa agrados, o no?

    Molts d'anys

    ResponElimina