dilluns, 9 de maig de 2011

Braços de cabriol felanitxer

A l'anterior entrada, vos tornava a mostrar noves burbaies al meu taller. Les burbaies sortiren de cepillar i arrodonir un joc de braços de cabriol felanitxer o "charret".

Els braços de cabriol son més corvats que el de carro i van planxats per la part inferiro amb una platina de mitja canya i perns rematxats per tal de no perdre la corba i ser més resistents a la flexio així també poden ser més prims.

Antigament, que tenien més temps per tot, els feien de bordais de poll ben drets, que bollien per depres aixugar-los un any ben estrets dins unes formes. Ara per molt que volguem mantenir un estil de "Slow making" ni tenim ni podem tallar polls de les torrenteres ni podem esperar un any per tenir joc de braços. Per aixó els he fet de soletes de fleix encolades amb epoxy a damunt un motlle ad-hoc. Vos deix un parell de fotos del proces.

1 comentari:

  1. COMENTARIO OBTENIR VOTRE PARTENAIRE DE RETOUR EN 24 HEURES PAR LE DR PADMAN

    Este artículo es un testimonio de un lanzador de hechizos que conocí mientras buscaba lanzadores de hechizos que me ayudarían a devolverme a mi ex esposo y estoy muy feliz de decir que mi ex esposo volvió a mí y actualmente es mi esposo. y actualmente estoy casado con Jude Rothschild. Jude, mi esposo, y nos queríamos mucho, pero mis padres estaban en contra de que nos viéramos. Tuvimos un malentendido causado por una disputa familiar y nos separamos, pero mi amor por él no me dejó porque fue mi primer amor. luego me puse en contacto con DR PADMAN para ayudarme a recuperarlo. Hoy estoy feliz de que mi ex esposo esté conmigo. Todo esto es gracias a DR PADMAN y quiero que todos los que necesiten ayuda busquen ayuda de este lanzador de hechizos y sus problemas se resolverán. Póngase en contacto con su correo electrónico para obtener ayuda en info@padmanspell.com o (padmanlovespell@yahoo.com) https://padmanspell.com/index-3.html o llámelo a WhatsApp +19492293867 https://twitter.com/padman_dr.

    ResponSuprimeix